Comparteix! CICPAC Comisió Interlocutora de Protectores d'Animals de Catalunya

6a. CAMPANYA SOC RESPONSABLE

6a. CAMPANYA SOC RESPONSABLE

Comença la 6a edició de la campanya Sóc Responsable de FAADA per identificar i esterilitzar animals de companyia a preus reduïts.

A partir del dia 1 de febrer, els ciutadans de Catalunya i Madrid ja poden inscriure’s a la web www.socresponsable.org per poder identificar i esterilitzar a preus reduïts als seus animals.

Sóc Responsable va néixer fa sis anys amb la voluntat de facilitar l'esterilització i la identificació de gats, gossos i fures de particulars, i alhora fer una tasca de conscienciació a la societat. L'any passat, la campanya va aconseguir dur a terme 9.621 esterilitzacions i 5.404 identificacions en tres mesos, gràcies als gairebé 250 centres veterinaris que varen participar.

La campanya estarà en marxa fins al 30 d'abril de 2017. Per beneficiar-se dels preus promocionals, els propietaris necessiten tenir al seu animal identificat (o identificar-lo durant la campanya) i inscriure’s a la web www.socresponsable.org.

Aquest any FAADA vol incidir en la importància de l'esterilització per prevenir la sobrepoblació d'aquests animals. A Espanya cada any es recullen en protectores i gosseres més de 140.000 animals de companyia, i un dels motius pel qual aquesta xifra no es redueix, és la cria particular.

És el que s'intenta conscienciar amb els vídeos de la campanya, com el video de llançament "Esterilitzar el teu animal salva vides".

Alba Jornet, responsable de la campanya de FAADA, explica que "controlar la natalitat és l'única solució. Molts particulars no s'adonen que si fan criar els seus gats i gossos, provoquen que les protectores i refugis estiguin més saturats, ja que aquests animals treuen l'oportunitat d'adopció dels que ja estan esperant una família en una gàbia".


Més informació

http://socresponsable.org/

Contacte responsable de campanya:
Telèfon: 93.624 55 38 (Ext 3)

 • 18 ene 2017

  RESOLUCIÓ FINAL DEL TRIBUNAL CATALŔ DE DEFENSA DE LA COMPETČNCIA

  RESOLUCIÓ FINAL DEL TRIBUNAL CATALŔ DE DEFENSA DE LA COMPETČNCIA

  El Novembre del 2014, la Comissió Interlocutora de Protectores d’Animals de Catalunya(CIPAC)) va interposar una denúncia a l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) contra el Consell del Col·legi de Veterinaris de Catalunya (CCVC) i el Col·legi Ofic...

  Llegir complert

 • 18 oct 2016

  Reubicados 7 cachorros de cane corso procedentes de un criador ilegal

  Reubicados 7 cachorros de cane corso procedentes de un criador ilegal

  El pasado 27 de septiembre los Mossos d’Esquadra de Medi Ambient contactaron con laCIPAC -Comissió Interlocutora de Protectores d'Animals de Catalunya,  para solicitar colaboración para la reubicación de 7 cachorros de cane corso procedentes ...

  Llegir complert

 • 26 jul 2016

  CAMPANYA "POSA'M EL XIP"

  CAMPANYA

  La Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, ha posat en marxa una campanya sobre la identificació d'animals de companyia "Posa'm el xip". Després de molts anys de sol.licitar des de la CIPAC a la Generalitat una campanya record...

  Llegir complert

 • 13 may 2016

  PRESENTACIÓ DEL PROJECTE PIREA (PREVENCIÓ I RESCAT D'EMERGČNCIES ANIMALS)

  PRESENTACIÓ DEL PROJECTE PIREA (PREVENCIÓ I RESCAT D'EMERGČNCIES ANIMALS)

  Es presenta el pla de prevenció i rescat d’animals en cas d’incendi amb la voluntat d’incorporar-lo a protecció civil Més de 158 entitats, representades per la CIPAC (Comissió Interlocutora de Protectores d’Animals de Catalunya),  juntament...

  Llegir complert

 • Cada any
  s’abandonen
  més de 30.000
  animals de
  companyia a
  Catalunya
  Molts acaben
  morts o malvivint
  al carrer i d’altres
  acaben saturant
  les gosseres
  El 25% dels
  gossos i el 47%
  dels gats que
  entren als centres
  són cadells
  menors de 4 mesos
  L’entrada d’animals
  als centres es
  produeix durant
  tot l’any, no
  només a l’estiu
  CIPAC
  Disseny: disnotwork.com | Programació: tunait